Huis verkopen met NieNoord makelaars

Ontspannen verkopen met NieNoord makelaars

Nu is het moment om je woning te verkopen en wij staan klaar voor jouw opdracht. Onze samenwerking start met een gesprek over de reden van verkoop van een woning. Vanuit jouw situatie en wensen kijken we naar de optimale verkoopstrategie: het verkoopplan van jouw huis. Omdat ieder persoon en situatie anders is, pakken we alles op een unieke manier aan. Bij ons ben je geen nummer. Wel zorgen wij ervoor dat jouw huis(nummer) tegen de beste prijs en voorwaarden wordt verkocht!

Waarom verkopen met NieNoord makelaars?

 • Onze makelaars zijn aangesloten bij de NVM, waardoor kwaliteit gewaarborgd is.
 • Bij ons ben je geen nummer: we kennen jou persoonlijk en zijn op de hoogte van jouw situatie
 • We weten wat er speelt in de omgeving en geven een reëel advies.
 • Met onze betrokken aanpak ontzorgen wij je van A tot Z.

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Heb jij plannen om te verhuizen? Of weet je dit nog niet zeker, maar ben je wel benieuwd naar de waarde van jouw woning? Wij voeren gratis een vrijblijvende waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het verkopen van je woning.

Verkopen met NieNoord makelaars

NVM makelaar
Onze makelaars zijn NVM makelaars. Dit betekent dat onze makelaars aan de opleiding- en kwaliteitseisen van de NVM voldoen. Hierdoor ben jij er van verzekerd dat wij jou de beste kwaliteit geven tijdens de verkoop van jouw woning.
Jij bent geen (huis)nummer
Wij houden van wat we doen. Wij doen altijd ons uiterste best en nemen rustig de tijd voor jou als klant. We halen alles eruit wat er in zit. Wij kennen jouw situatie. Je bent bij ons zeker geen nummer.
IJzerksterke woningpresentatie
Wij zetten jouw woning optimaal in de spotlights. Wij willen jouw woning verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Onze lat ligt hoog en dat zie je terug in onze woningpresentatie.

Zo verkoopt NieNoord makelaars jouw woning

Onze NVM makelaar komt gratis en vrijblijvend bij je langs. Na dit gesprek weet je wat de waarde van je huis is en welke verkoopstrategie wij adviseren voor jouw huis en situatie. Voelt het goed? Dan gaan we aan de slag voor jou. In de vervolggesprekken lichten wij ons advies nader toe. Daarna stellen wij samen met jouw de definitieve vraagprijs, de te volgen verkoopstrategie en de daartoe benodigde stappen vast. Realisme en presentatie zijn onze sleutelwoorden. Hoe zorgen wij ervoor dat jouw huis het beste uit de verf komt? Met een uitgebreide verkoopbegeleiding. Wat onze verkoopbegeleiding precies inhoudt, zetten we graag nog even voor je op een rijtje.

Jouw huis op nummer 1

 • Opname van de woning en professionele fotografie
 • Aanvullend zijn er nog vele keuzemogelijkheden zoals plattegronden, verkoopstyling (in overleg)
 • Complete plaatsing op funda
 • Plaatsing van woning op eigen website en op onze Socials
 • Verzorgen van professionele en complete brochures met aanvullende informatie voor geïnteresseerden
 • Bezichtigen van uw woning met geïnteresseerden
 • Geïnteresseerden en kijkers actief nabellen en actieve terugkoppeling
 • Het blijvend evalueren van de voortgang
 • Onderhandelingen voeren
 • Opstellen koopovereenkomst en afhandeling daarvan
 • Inspectie en overdracht van de woning bij de notaris
 • Nazorg

Jouw woning verkopen met NieNoord makelaars?

Neem voor onze verkoopbegeleiding contact met ons op. Vul je gegevens in via het contactformulier of bel naar 0594 - 511 303 om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling. Tot snel!

Wat onze klanten vinden

9.0 Anoniem Pulvertorenstraat 15 17 aug. 2023

Het contact was vanaf eerste moment goed. Dit is inmiddels de 2 keer dat ik gebruik maak van Makelaar Nienoord (Jeroen). Jeroen is kundig, vriendelijk, weet waar hij het over heeft en behulpzaam daar...

10 Mevr. C.T. Heijes Clausstraat 35 12 jul. 2023

Het verkopen van mijn huis verliep erg vlot er was goed contact met mijn makelaar en ik kreeg goede uitleg over het verloop van de verkoop. Er was telkens overleg met mij als er iets geregeld of...

10 Anoniem Polderweg 11 04 jul. 2023

Vanaf eerste gesprek eerlijk en reëel advies gegeven. Mogelijk expres iets behoudend om teleurstelling te voorkomen. Uiteindelijk dik tevreden over begeleiding en resultaat.

8.8 Dhr. Struiksma Van Panhuyslaan 29 26 apr. 2023

Een meedenkend makelaarskantoor,.. Verkopen geen bak lucht,...maar realiteit, staat hoog in het vaandel... Doorpakkers!!!

10 Anoniem Dwarsdiep 13 25 apr. 2023

Al een paar keer een huis verkocht via hun kortom top makelaar. Heel fijne samenwerking. Komt afspraken naar.

8.8 Anoniem de Grouw 73 12 apr. 2023

Goede communicatie tussen makelaar en verkoper. Windt er geen doekjes om en is direct 'to the point'. Doet wat is beloofd.

9.0 Anne Wiersma Nieuwe Streek 7 A 30 dec. 2022

Door voortdurend contact met de makelaar en ons is er uiteindelijk een bevredigend resultaat behaald. Daar ben ik persoonlijk heel blij mee.

9.0 Mevr. Meta Scheffer Voergang 128 27 dec. 2022

Super makelaar, snel contact meedenkend 👍.. Ik kan deze Makelaar iedereen adviseren.. Pakken snel door. Wij waren ons huis zo maar kwijt..

9.0 Anoniem Kasteellaan 10 23 nov. 2022

Prettig, integer en correct. Korte lijntjes en duidelijke informatie. Eerlijk en helder. Met gevoel van vertrouwen dat het goed zou komen.

10 Anoniem Velduil 16 17 nov. 2022

Makelaardij Nienoord heeft ons weer fantastisch geholpen bij de verkoop van onze woning.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

NieNoord makelaars
Tolberterstraat 35 A
9351 BB Leek

Back to top