Huis verkopen met NieNoord makelaars

Ontspannen verkopen met NieNoord makelaars

Nu is het moment om je woning te verkopen en wij staan klaar voor jouw opdracht. Onze samenwerking start met een gesprek over de reden van verkoop van een woning. Vanuit jouw situatie en wensen kijken we naar de optimale verkoopstrategie: het verkoopplan van jouw huis. Omdat ieder persoon en situatie anders is, pakken we alles op een unieke manier aan. Bij ons ben je geen nummer. Wel zorgen wij ervoor dat jouw huis(nummer) tegen de beste prijs en voorwaarden wordt verkocht!

Waarom verkopen met NieNoord makelaars?

 • Onze makelaars zijn aangesloten bij de NVM, waardoor kwaliteit gewaarborgd is.
 • Bij ons ben je geen nummer: we kennen jou persoonlijk en zijn op de hoogte van jouw situatie
 • We weten wat er speelt in de omgeving en geven een reëel advies.
 • Met onze betrokken aanpak ontzorgen wij je van A tot Z.

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Heb jij plannen om te verhuizen? Of weet je dit nog niet zeker, maar ben je wel benieuwd naar de waarde van jouw woning? Wij voeren gratis een vrijblijvende waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het verkopen van je woning.

Verkopen met NieNoord makelaars

NVM makelaar
Onze makelaars zijn NVM makelaars. Dit betekent dat onze makelaars aan de opleiding- en kwaliteitseisen van de NVM voldoen. Hierdoor ben jij er van verzekerd dat wij jou de beste kwaliteit geven tijdens de verkoop van jouw woning.
Jij bent geen (huis)nummer
Wij houden van wat we doen. Wij doen altijd ons uiterste best en nemen rustig de tijd voor jou als klant. We halen alles eruit wat er in zit. Wij kennen jouw situatie. Je bent bij ons zeker geen nummer.
IJzerksterke woningpresentatie
Wij zetten jouw woning optimaal in de spotlights. Wij willen jouw woning verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Onze lat ligt hoog en dat zie je terug in onze woningpresentatie.

Zo verkoopt NieNoord makelaars jouw woning

Onze NVM makelaar komt gratis en vrijblijvend bij je langs. Na dit gesprek weet je wat de waarde van je huis is en welke verkoopstrategie wij adviseren voor jouw huis en situatie. Voelt het goed? Dan gaan we aan de slag voor jou. In de vervolggesprekken lichten wij ons advies nader toe. Daarna stellen wij samen met jouw de definitieve vraagprijs, de te volgen verkoopstrategie en de daartoe benodigde stappen vast. Realisme en presentatie zijn onze sleutelwoorden. Hoe zorgen wij ervoor dat jouw huis het beste uit de verf komt? Met een uitgebreide verkoopbegeleiding. Wat onze verkoopbegeleiding precies inhoudt, zetten we graag nog even voor je op een rijtje.

Jouw huis op nummer 1

 • Opname van de woning en professionele fotografie
 • Aanvullend zijn er nog vele keuzemogelijkheden zoals plattegronden, verkoopstyling (in overleg)
 • Complete plaatsing op funda
 • Plaatsing van woning op eigen website en op onze Socials
 • Verzorgen van professionele en complete brochures met aanvullende informatie voor geïnteresseerden
 • Bezichtigen van uw woning met geïnteresseerden
 • Geïnteresseerden en kijkers actief nabellen en actieve terugkoppeling
 • Het blijvend evalueren van de voortgang
 • Onderhandelingen voeren
 • Opstellen koopovereenkomst en afhandeling daarvan
 • Inspectie en overdracht van de woning bij de notaris
 • Nazorg

Jouw woning verkopen met NieNoord makelaars?

Neem voor onze verkoopbegeleiding contact met ons op. Vul je gegevens in via het contactformulier of bel naar 0594 - 511 303 om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling. Tot snel!

Wat onze klanten vinden

10 Anoniem Bostulp 13 04 feb. 2024

Dankzij de marktkennis en expertise van Makelaardij NieNoord hebben wij ons huis snel en goed kunnen verkopen. Tijden het verkoopproces werden wij goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken....

8.5 Anoniem Lisdodde 6 02 jan. 2024

Contact met makelaar liep erg goed en we werden goed geïnformeerd over bezichtigingen. Behandelend makelaar vertrok bij makelaarskantoor en de nieuwe makelaar heeft het snel en goed overgenomen....

9.0 Anne-miek Weemaes Kipkampen 27 24 okt. 2023

Recht door zee en meedenkende vriendelijke mensen. Bespreken het proces duidelijk en houden je gedurende het proces je goed op de hoogte. Fijne benadering.

10 Dhr. Gert Jan Verweij Baroklaan 26 06 sep. 2023

Wij waren erg blij met Nienoord Makelaardij / Jeroen Venema als verkoopmakelaar, hij heeft veel kennis van de markt, denkt mee met de klant, en zet naar ons gevoel net dat extra stapje. Recht door...

9.0 Anoniem Pulvertorenstraat 15 17 aug. 2023

Het contact was vanaf eerste moment goed. Dit is inmiddels de 2 keer dat ik gebruik maak van Makelaar Nienoord (Jeroen). Jeroen is kundig, vriendelijk, weet waar hij het over heeft en behulpzaam daar...

10 Mevr. C.T. Heijes Clausstraat 35 12 jul. 2023

Het verkopen van mijn huis verliep erg vlot er was goed contact met mijn makelaar en ik kreeg goede uitleg over het verloop van de verkoop. Er was telkens overleg met mij als er iets geregeld of...

10 Anoniem Polderweg 11 04 jul. 2023

Vanaf eerste gesprek eerlijk en reëel advies gegeven. Mogelijk expres iets behoudend om teleurstelling te voorkomen. Uiteindelijk dik tevreden over begeleiding en resultaat.

10 Anoniem Ceresakker 20 17 mei 2023

Vanaf dag één helder en eerlijk advies gekregen. Goed bereikbaar en altijd snel antwoord. En belangrijkste: geslaagde aankoop

8.8 Dhr. Struiksma Van Panhuyslaan 29 26 apr. 2023

Een meedenkend makelaarskantoor,.. Verkopen geen bak lucht,...maar realiteit, staat hoog in het vaandel... Doorpakkers!!!

10 Anoniem Dwarsdiep 13 25 apr. 2023

Al een paar keer een huis verkocht via hun kortom top makelaar. Heel fijne samenwerking. Komt afspraken naar.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

NieNoord makelaars
Tolberterstraat 35 A
9351 BB Leek

Back to top