Welkom bij NieNoord makelaars
Jij staat bij ons op nr. 1

0 +

huizen in de verkoop

0 +

huizen verkocht afgelopen jaar

0 +

volgers op social media

Maak kennis met NieNoord makelaars

Bij NieNoord makelaars houden wij van wat we doen. Wij doen altijd ons uiterste best en nemen rustig de tijd voor jou als klant. We halen alles eruit wat er in zit. Het regelwerk kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Met onze betrokken aanpak ontzorgen wij je van A tot Z. We houden je van alle stappen op de hoogte, zodat jij met een vertrouwd en ontspannen gevoel kunt verkopen.

NVM makelaars

Al onze makelaars zijn aangesloten bij de NVM. Hierdoor heb jij garantie op een goede kwaliteit van onze dienstverlening. Onze makelaars voldoen aan alle regels en eisen van de NVM. Wij zijn normale, nuchtere noorderlingen. Wij zijn er voor jou. Wij maken de zaken ook niet mooier dan ze zijn. We geven eerlijke en oprechte adviezen. We zijn nuchtere aanpakkers en zetten graag dat stapje extra voor jou.

De binnendienst

Onze binnendienst is de drijvende kracht van NieNoord makelaars. De (ver)koop van een woning wordt gecoördineerd door onze binnendienst. Zij zorgen er dagelijks voor dat alles op rolletjes loopt.

Maak kennis met onze woonspecialisten

Erik Duker

Erik Duker

Gecertificeerd NVM makelaar/taxateur

Erik Duker

Gecertificeerd NVM makelaar/taxateur

Erik is de eigenaar van NieNoord makelaars. Als gecertificeerd makelaar/taxateur met jarenlange ervaring kan hij je deskundig begeleiden tijdens in het aan- of verkoopproces. Daarnaast is Erik gespecialiseerd in de aan- en verkoop, aan- en verhuur en taxatie van bedrijfsonroerend goed.

Lugretia Duker

Lugretia Duker

Medewerker binnendienst

Lugretia Duker

Medewerker binnendienst
Wychert Cath

Wychert Cath

Makelaar wonen K-RMT

Wychert Cath

Makelaar wonen K-RMT

Sinds 2016 is Wychert met veel passie en toewijding actief in de wereld van de Makelaardij. Wat hem drijft is de diversiteit die dit vak te bieden heeft. Deze komt tot uiting in het brede scala van woningen, de diverse persoonlijkheden van zowel kopers als verkopers, en uiteraard de werkzaamheden. Het is verre van een alledaagse kantoorbaan!

Waarom NieNoord makelaars?

Als actieve makelaar in het noorden van het land helpen wij je graag met de aankoop, verkoop, taxatie of verhuur van jouw woning of bedrijfspand. Beëdigd en gecertificeerd makelaars voor zowel woning als bedrijfsonroerend goed. Ons kantoor is gevestigd aan de Tolberterstraat 35A in Leek. Als je gebruik maakt van de diensten van NieNoord kun je een full-service dienstverlening verwachten. Duidelijkheid, daar houden wij van.

  • Altijd bereikbaar
  • Vlotte service
  • Altijd één belletje extra
  • We werken uiterst zorgvuldig

Nieuwsgierig naar wat klanten van ons vinden? Bekijk onze beoordelingen.

Zitten wij binnenkort bij jou aan tafel?

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

NieNoord makelaars
Tolberterstraat 35 A
9351 BB Leek

Back to top