Makelaar Marum

Wil jij jouw woning in Marum verkopen?

Ben jij op zoek naar een makelaar in Marum? Onze makelaars kennen dit gebied door en door en helpen je graag met het verkopen van je woning of met het aankopen van je droomhuis. Jouw verhaal en situatie vereisen een eigen aanpak. Daarom gaan onze makelaars graag eerst met je in gesprek. Met onze kennis over de regio van Marum komen we samen tot een plan van aanpak.

Voordelen van jouw makelaar in Marum:

 • Kwaliteit staat garant, onze dienstverlening wordt alleen gedaan door NVM makelaars
 • Wij hanteren een no-nonsense aanpak
 • Wij ontzorgen je van A tot Z

  Plan een verkoopgesprek

  Gratis advies van onze makelaar?

  Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze makelaar komt geheel vrijblijvend bij je langs voor een gratis adviesgesprek.

  Huis kopen Marum

  Ben jij van plan om te gaan verhuizen naar Marum? Wij begrijpen wel waarom. Je wilt je droomwoning aankopen tegen de beste prijs en voorwaarden, dat begrijpen wij als geen ander. Heb jij al een paar keer achter het net gevist? Dan is het handig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Marum is een leuk dorp om in te wonen. We zetten graag een aantal kenmerken én leuke weetjes voor je op een rijtje:

  Wonen in Marum

  Natuurgebied
  De omgeving van het dorp is prachtig. In het prachtige natuurgebied de Marumerlage is het heerlijk wandelen.
  Ligging
  Vanuit Marum kun je alle kanten op. Met een ligging vlak aan de snelweg ben je snel in Drachten of Groningen. Ook heeft Marum een goede busverbinding.
  Coendersborg
  Vlak naast Marum, in Nuis, vind je de Coendersborg. Al sinds de 17e eeuw stond er op deze plek een borg. Het huidige landhuis staat er sinds 1813.

  Huis verkopen in Marum

  Wil jij iemand anders blij maken met jouw huis in Zuidhorn? Met onze NVM makelaars is jouw huis snel verkocht tegen een gunstige prijs en voorwaarden. Onze makelaar in Marum staat voor je klaar:

  • Concurrende tarieven
  • Woningexperts met jarenlange marktkennis
  • Regiokenner van Marum en omstreken

  Gratis waardebepaling Marum

  Wil jij weten wat jouw woning waard is? Een waardebepaling is iets anders dan een waardebepaling. Tijdens onze waardebepaling komt de makelaar vrijblijvend bij je langs om de waarde te bepalen. Weet je niet goed wat het verschil is tussen een taxatie en een waardebepaling? Lees er meer over in deze blog.

  Plan een gratis waardebepaling

  Huis in Marum verkopen?

  Onze makelaars helpen je graag verder!

  Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Erik of Jeroen helpen je graag met het verkopen van jouw woning in Marum.

  Aankoopmakelaar Marum

  Hulp bij huis kopen Marum?

  Gaan alle mooie huizen die te koop staan in Marum steeds aan je neus voorbij? Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Een aankoopmakelaar stelt namelijk alleen jouw belang voorop. Onze aankoopmakelaar maakt het verschil tijdens bezichtigingen. Als je met een aankoopmakelaar binnenkomt, ben jij diegene die goed is voorbereid en niet achteraf afhaakt. De verkopende partij kiest vaak voor zekerheid.

  Plan een kennismakingsgesprek

   Taxatie in Marum

   Wil jij jouw huis in Marum laten taxeren? In veel gevallen heb je een taxatierapport nodig. Onze makelaars-taxateurs zijn gecertificeerd en voldoen aan alle huidige eisen. Voor welke reden je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt, NieNoord makelaars kan deze voor jou opmaken.

   Maak een afspraak

   NieNoord makelaars
   Tolberterstraat 35 A
   9351 BB Leek

   Back to top