Makelaar Zuidhorn

Wil jij jouw woning in Zuidhorn verkopen?

Ben jij op zoek naar een makelaar in Zuidhorn? Onze makelaars kennen dit gebied door en door en helpen je graag met het verkopen van je woning of met het aankopen van je droomhuis. Jouw verhaal en situatie vereisen een eigen aanpak. Daarom gaan onze makelaars graag eerst met je in gesprek. Met onze kennis over de regio van Zuidhorn komen we samen tot een plan van aanpak.

Voordelen van jouw makelaar in Zuidhorn:

  • Kwaliteit staat garant, onze dienstverlening wordt alleen gedaan door NVM makelaars
  • Wij hanteren een no-nonsense aanpak
  • Wij ontzorgen je van A tot Z

Plan een verkoopgesprek

Gratis advies van onze makelaar?

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze makelaar komt geheel vrijblijvend bij je langs voor een gratis adviesgesprek.

Huis kopen Zuidhorn

Ben jij van plan om te gaan verhuizen naar Zuidhorn? Wij begrijpen wel waarom. Je wilt je droomwoning aankopen tegen de beste prijs en voorwaarden, dat begrijpen wij als geen ander. Heb jij al een paar keer achter het net gevist? Dan is het handig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Zuidhorn is een leuk dorp om in te wonen. We zetten graag een aantal kenmerken én leuke weetjes voor je op een rijtje:

Wonen in Zuidhorn

Aantrekkelijk forensendorp
De goede treinverbinding met Groningen en Leeuwarden maakt Zuidhorn een aantrekkelijk forensendorp. De stad Groningen is ook met de bus goed bereikbaar.
Beschermd dorpsgezicht
Als je er een keer langs bent gereden snap je waarom. De weg in de buurt van het station heeft de status van beschermd dorpsgezicht. Aan de straat ‘De Gast’ kun je prachtige huizen en monumentale panden vinden.
Voorzieningen
Zuidhorn bied je een hele boel voorzieningen. Je kunt er diverse winkels vinden, zorgaanbieders, horecagelegenheden, sportinstellingen, basisscholen en een middelbare school.

Huis verkopen in Zuidhorn

Wil jij iemand anders blij maken met jouw huis in Zuidhorn? Met onze NVM makelaars is jouw huis snel verkocht tegen een gunstige prijs en voorwaarden. Onze makelaar in Zuidhorn staat voor je klaar:

 • Concurrende tarieven
 • Woningexperts met jarenlange marktkennis
 • Regiokenner van Zuidhorn en omstreken

Gratis waardebepaling Zuidhorn

Wil jij weten wat jouw woning waard is? Een waardebepaling is iets anders dan een waardebepaling. Tijdens onze waardebepaling komt de makelaar vrijblijvend bij je langs om de waarde te bepalen. Weet je niet goed wat het verschil is tussen een taxatie en een waardebepaling? Lees er meer over in deze blog.

Plan een gratis waardebepaling

Huis in Zuidhorn verkopen?

Onze makelaars helpen je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Erik of Jeroen helpen je graag met het verkopen van jouw woning in Zuidhorn.

Aankoopmakelaar Zuidhorn

Hulp bij huis kopen Zuidhorn?

Gaan alle mooie huizen die te koop staan in Zuidhorn steeds aan je neus voorbij? Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Een aankoopmakelaar stelt namelijk alleen jouw belang voorop. Onze aankoopmakelaar maakt het verschil tijdens bezichtigingen. Als je met een aankoopmakelaar binnenkomt, ben jij diegene die goed is voorbereid en niet achteraf afhaakt. De verkopende partij kiest vaak voor zekerheid.

Plan een kennismakingsgesprek

  Taxatie in Zuidhorn

  Wil jij jouw huis in Zuidhorn laten taxeren? In veel gevallen heb je een taxatierapport nodig. Onze makelaars-taxateurs zijn gecertificeerd en voldoen aan alle huidige eisen. Voor welke reden je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt, NieNoord makelaars kan deze voor jou opmaken.

  Maak een afspraak

  NieNoord makelaars
  Tolberterstraat 35 A
  9351 BB Leek

  Back to top