Jouw woning laten taxeren?
Wij helpen je!

Opfunda beoordeeld met: 9,1

Taxeren met NieNoord makelaars

Snel schakelen
Heb jij een taxatie nodig of wil je van één van onze andere diensten gebruik maken? Bij ons kun je altijd snel terecht voor een afspraak.
Gecertificeerde taxateurs
Bij NieNoord makelaars kun je terecht voor een deskundige taxatie. Onze makelaars-taxateurs zijn gecertificeerd en voldoen aan alle huidige eisen. Zo zijn wij aangesloten bij het NWWI.
Je wordt volledig ontzorgd
Ons team is altijd volledig op de hoogte van de status van jouw traject. We nemen alle regelwerk uithanden, en ontzorgen je van begin tot eind.

Deskundige taxaties

Bij de aankoop of verkoop van een woning is het belangrijk om te weten wat je woning waard is. Zo heb je bijvoorbeeld een gevalideerd taxatierapport nodig voor het afsluiten van een hypotheek, voor de belastingdienst of mogelijk voor een ander doel. Bij NieNoord makelaars kun je terecht voor een deskundige taxatie. Onze makelaars-taxateurs zijn gecertificeerd en voldoen aan alle huidige eisen. We zijn aangesloten bij het onafhankelijke, landelijke taxatie-instituut NWWI, welke geldt als keurmerk voor taxateurs.

Voor welke reden je ook een (gevalideerd) taxatierapport nodig hebt, wij kunnen deze voor je opmaken. Bij onze taxaties brengen wij alle facetten van jouw woning in kaart, zoals de onderhoudsstaat, het bouwjaar, de constructie, materiaalgebruik, isolatie, de faciliteiten in de omgeving. Eigenlijk alles wat invloed uitoefent op de waarde van je huis wordt geanalyseerd en beschreven in het taxatierapport. Dit rapport wordt na de taxatie opgesteld en naar je toegestuurd. Wil je een taxatie aanvragen? Maak dan nu een afspraak en onze makelaar komt de woning opnemen.

Maak een afspraak

Direct taxatie aanvragen

BOG taxatie

Ben je op zoek naar een taxatie voor een bedrijfspand? Ook daarvoor ben je bij NieNoord makelaars aan het juiste adres. Voor meer informatie over het taxeren van bedrijfspanden verwijzen wij je graag door naar onze pagina over onze bedrijfsmakelaardij.

BOG taxatie

Meteen een afspraak maken?

Bel met taxateur Erik

Onze taxateurs staan voor je klaar als je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt.

Heb ik een taxatie nodig?

Om duidelijk het verschil uit te leggen tussen een taxatie en een waardebepaling, hebben wij een blog geschreven. Hierin staat precies wanneer je een taxatie nodig hebt, en wanneer een waardebepaling volstaat. Als je jouw woning wilt verkopen, heb je geen volledig taxatierapport nodig. Een waardebepaling kan dan ook. Hiervoor kun je ook een afspraak inplannen. Onze makelaar komt dan vrijblijvend langs om jouw woning op waarde te schatten.

Afspraak gratis waardebepaling

Afspraak inplannen

Wil jij een afspraak inplannen voor een gevalideerde taxatie voor een vast, scherp tarief? Neem dan contact met ons op via 0594 - 511 303 of vul het formulier in.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

NieNoord makelaars
Tolberterstraat 35 A
9351 BB Leek

Back to top