Werkgebied van NieNoord makelaars

Nuchter en oprecht
Hoe wij zijn en hoe wij dingen doen kun je het beste omschrijven als nuchter en oprecht. Wij zijn normale, nuchtere aanpakkers en zetten graag dat stapje extra voor jou.
Woonspecialisten
Al meer dan 20 jaar zijn wij de specialist in de regio Westerkwartier. We weten wat er speelt in de omgeving en geven een reëel advies. Onze makelaars hebben veel ervaring. Onze woonspecialisten kennen de omgeving én de huidige woningmarkt als geen ander en geven je graag een gedegen advies.
Ontzorgen van A tot Z
Wij houden van wat we doen. Wij doen altijd ons uiterste best en nemen rustig de tijd voor jou als klant. Met onze betrokken aanpak ontzorgen wij je van A tot Z. We houden je van alle stappen op de hoogte, zodat jij met een vertrouwd en ontspannen gevoel kan verkopen

Het werkgebied van onze NVM makelaars is de gemeente Westerkwartier, gemeente Westerkwartier en omstreken. Als actieve makelaar in het noorden van het land helpen wij je graag met de aankoop, verkoop, taxatie of verhuur van jouw woning of bedrijfspand. Als je gebruik maakt van de diensten van NieNoord kun je een full-service dienstverlening van hoge kwaliteit verwachten.

Direct contact met ons opnemen?

Onze binnendienst helpt je graag.

Neem gerust contact op met onze binnendienst. Zij helpen je graag verder!

NieNoord makelaars
Tolberterstraat 35 A
9351 BB Leek

Back to top