Bij ons sta jij op nummer 1
Bekijk hier onze diensten

Opfunda beoordeeld met: 9,1

Onze diensten

Met onze diensten bieden wij jou een complete service en daarmee ontzorgen wij jou van A tot Z. Wij zijn normale, nuchtere noordelingen. Wij zijn er voor jou. Onze klanten waarderen onze diensten met een 9,1. Daar zijn we erg blij mee!

Wil jij iemand anders blij maken met jouw woning? Met NieNoord makelaars verkoop je jouw woning voor de beste prijs. Bij ons ben je geen nummer, jouw belang staat voorop.

Meer lezen

Weten wat jou huis waard is? Onze makelaar weet het. Wij komen graag langs om te adviseren en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Uiteraard is de waardebepaling altijd gratis en vrijblijvend.

Meer lezen

Moet je eerst je huis verkopen, of eerst een huis kopen? Allemaal vragen waarop jij graag een antwoord wilt. In veel situaties kan het zeker voordeel opleveren om de hulp in te schakelen van een aankoopmakelaar. Voor kopers is het dan belangrijk dat ze goed beslagen ten ijs komen. Wij als aankoopmakelaar helpen je graag om jouw droomwoning te kopen.

Meer lezen

Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat je woning waard is. Ook voor het afsluiten van een hypotheek is vaak een taxatie nodig. Bij ons kun je terecht voor een deskundige taxatie.

Meer lezen

Bij NieNoord makelaars kan je als ondernemer terecht voor een complete dienstverlening voor zakelijk onroerend goed. We bieden professionele begeleiding bij aankoop en verkoop, huurbegeleiding en verhuur van winkels, kantoren, bedrijfspanden en beleggingsobjecten.

Meer lezen

Hebben we je overtuigd?

Neem contact op met onze binnendienst

Neem contact op met één van onze binnendienstmedewerkers. Zij kunnen je alles vertellen over onze verkoop- en aankoopbegeleiding, taxaties en onze bedrijfsmakelaardij. Bel of mail gerust, we helpen je graag verder.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

NieNoord makelaars
Tolberterstraat 35 A
9351 BB Leek

Back to top