Op zoek naar de perfecte locatie
voor jouw bedrijf?

Zakelijk onroerend goed

Bij NieNoord makelaars kun je als ondernemer terecht voor een complete dienstverlening voor zakelijk onroerend goed. We bieden professionele begeleiding door een NVM makelaar bij aankoop en verkoop, huurbegeleiding en verhuur van winkels, kantoren, bedrijfspanden en beleggingsobjecten.

Makelaardij NieNoord wijst je de weg naar de beste vestigingslocaties en is aantoonbaar succesvol in verhuur en verkoop! Met onze ‘no-nonsense’ aanpak bedienen wij vanuit het Westerkwartier onze opdrachtgevers in een brede regio; Groningen, Friesland en Drenthe.

Reden genoeg om eens bij ons langs te komen of een afspraak te maken met onze bedrijfsmakelaar Erik Duker, ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed onder nummer BV03.143.565.

Plan een kennismaking

Bedrijfspand taxatie

Heb jij een taxatie nodig van je bedrijfspand, kantoor, winkelruimte of bouwgrond? Met een bedrijfspand taxatie kun je de waarde van je bedrijfspand achterhalen. Taxaties voor bedrijfspanden kunnen in veel situaties een rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan de financiering, de aan- of verkoop, het bepalen van de huur of het vaststellen van de waarde ten behoeve van de jaarrekening. Met een BOG taxatie ben je verzekerd van een aantal zaken:

  • Landelijk samenwerkingsverband van BOG registertaxateurs
  • Een BOG taxatie wordt enkel uitgevoerd door erkende bedrijfsregistertaxateurs
  • Gespecialiseerd in bedrijfspand taxaties
  • Concurrende tarieven!

Vraag je BOG taxatie aan bij onze erkende taxateur Erik!

BOG taxatie aanvragen

De voordelen van een bedrijfsmakelaar

Kennis van zakelijke markt
Of je een bedrijfspand wil (ver)huren of (ver)kopen, onze bedrijfsmakelaar is op de hoogte van de huidige markt op het gebied van zakelijk onroerend goed.
Vindt een passende oplossing
Een bedrijfsmakelaar brengt in kaart wat de financiële mogelijkheden en groeipotentie van jouw onderneming is. Op basis van deze gegeven wordt er gekeken naar een passende oplossing voor jouw wensen.
Zakelijk netwerk
Met het grote zakelijke netwerk is een passende oplossing voor jouw onderneming snel gevonden. We zijn op de hoogte van geïnteresseerden en hebben connecties met passende objecten voor jou.

Meteen een afspraak maken?

Bel met onze bedrijfsmakelaar

Erik staat voor je klaar als je advies nodig hebt met betrekking tot de zakelijke vastgoedmarkt.

Plan een taxatie en/of afspraak in!

Dit vinden onze klanten

10 Anoniem Bostulp 13 04 feb. 2024

Dankzij de marktkennis en expertise van Makelaardij NieNoord hebben wij ons huis snel en goed kunnen verkopen. Tijden het verkoopproces werden wij goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken....

8.5 Anoniem Lisdodde 6 02 jan. 2024

Contact met makelaar liep erg goed en we werden goed geïnformeerd over bezichtigingen. Behandelend makelaar vertrok bij makelaarskantoor en de nieuwe makelaar heeft het snel en goed overgenomen....

9.0 Anne-miek Weemaes Kipkampen 27 24 okt. 2023

Recht door zee en meedenkende vriendelijke mensen. Bespreken het proces duidelijk en houden je gedurende het proces je goed op de hoogte. Fijne benadering.

10 Dhr. Gert Jan Verweij Baroklaan 26 06 sep. 2023

Wij waren erg blij met Nienoord Makelaardij / Jeroen Venema als verkoopmakelaar, hij heeft veel kennis van de markt, denkt mee met de klant, en zet naar ons gevoel net dat extra stapje. Recht door...

9.0 Anoniem Pulvertorenstraat 15 17 aug. 2023

Het contact was vanaf eerste moment goed. Dit is inmiddels de 2 keer dat ik gebruik maak van Makelaar Nienoord (Jeroen). Jeroen is kundig, vriendelijk, weet waar hij het over heeft en behulpzaam daar...

10 Mevr. C.T. Heijes Clausstraat 35 12 jul. 2023

Het verkopen van mijn huis verliep erg vlot er was goed contact met mijn makelaar en ik kreeg goede uitleg over het verloop van de verkoop. Er was telkens overleg met mij als er iets geregeld of...

10 Anoniem Polderweg 11 04 jul. 2023

Vanaf eerste gesprek eerlijk en reëel advies gegeven. Mogelijk expres iets behoudend om teleurstelling te voorkomen. Uiteindelijk dik tevreden over begeleiding en resultaat.

10 Anoniem Ceresakker 20 17 mei 2023

Vanaf dag één helder en eerlijk advies gekregen. Goed bereikbaar en altijd snel antwoord. En belangrijkste: geslaagde aankoop

8.8 Dhr. Struiksma Van Panhuyslaan 29 26 apr. 2023

Een meedenkend makelaarskantoor,.. Verkopen geen bak lucht,...maar realiteit, staat hoog in het vaandel... Doorpakkers!!!

10 Anoniem Dwarsdiep 13 25 apr. 2023

Al een paar keer een huis verkocht via hun kortom top makelaar. Heel fijne samenwerking. Komt afspraken naar.

NieNoord makelaars
Tolberterstraat 35 A
9351 BB Leek

Back to top