Makelaar Leek

Wil jij jouw woning in Leek verkopen?

Ben jij op zoek naar een makelaar in Leek? Onze makelaars kennen dit gebied door en door en helpen je graag met het verkopen van je woning of met het aankopen van je droomhuis. Jouw verhaal en situatie vereisen een eigen aanpak. Daarom gaan onze makelaars graag eerst met je in gesprek. Met onze kennis over de regio Leek komen we samen tot een plan van aanpak.

Voordelen van jouw makelaar in Leek:

 • Kwaliteit staat garant, onze dienstverlening wordt alleen gedaan door NVM makelaars
 • Wij hanteren een no-nonsense aanpak
 • Wij ontzorgen je van A tot Z

Plan een verkoopgesprek

Gratis advies van onze makelaar?

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze makelaar komt geheel vrijblijvend bij je langs voor een gratis adviesgesprek.

Huis kopen Leek

Ben jij van plan om te gaan verhuizen naar Leek? Wij begrijpen wel waarom. Je wilt je droomwoning aankopen tegen de beste prijs en voorwaarden, dat begrijpen wij als geen ander. Heb jij al een paar keer achter het net gevist? Dan is het handig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Leek is een leuk dorp om in te wonen. We zetten graag een aantal kenmerken én leuke weetjes voor je op een rijtje:

Wonen in Leek

Uitstekend voorzieningenniveau
Leek bied je de unieke combinatie landelijk wonen met een uitstekend voorzieningenniveau. In het centrum vind je alles winkels die je nodig hebt en net buiten het centrum heb je het groot winkelplein. Met diverse basisscholen en middelbare scholen bied Leek je alles wat je nodig hebt.
Leekstermeer
Het Leekstermeer ligt op de grens tussen Groningen en Drenthe, ten noordoosten van Leek. Met een grootte van maar liefst 335ha en walhalla voor watersporters. Dichtbij het water wonen, dat willen we toch allemaal?
Ligging
Leek is goed bereikbaar, met een ligging vlak aan de A7 ben je binnen no-time in Groningen, Leeuwarden en Assen. Een ideale plek om rustig te wonen op korte afstand van de bekende steden.

Huis verkopen in Leek

Wil jij iemand anders blij maken met jouw huis in Leek? Met onze NVM makelaars is jouw huis snel verkocht tegen een gunstige prijs en voorwaarden. Onze makelaar in Leek staat voor je klaar:

 • Woningexperts met jarenlange marktkennis
 • Regiokenner van Leek en omstreken

Gratis waardebepaling Leek

Wil jij weten wat jouw woning waard is? Een waardebepaling is iets anders dan een waardebepaling. Tijdens onze waardebepaling komt de makelaar vrijblijvend bij je langs om de waarde te bepalen. Weet je niet goed wat het verschil is tussen een taxatie en een waardebepaling? Lees er meer over in deze blog.

Plan een gratis waardebepaling

Leek 1 Nie Noord
Leek 2 Nie Noord

Huis in Leek verkopen?

Onze makelaars helpen je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Erik of Jeroen helpen je graag met het verkopen van jouw woning in Leek.

Aankoopmakelaar Leek

Hulp bij huis kopen Leek?

Gaan alle mooie huizen die te koop staan in Leek steeds aan je neus voorbij? Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Een aankoopmakelaar stelt namelijk alleen jouw belang voorop. Onze aankoopmakelaar maakt het verschil tijdens bezichtigingen. Als je met een aankoopmakelaar binnenkomt, ben jij diegene die goed is voorbereid en niet achteraf afhaakt. De verkopende partij kiest vaak voor zekerheid.

Plan een kennismakingsgesprek

  Taxatie in Leek

  Wil jij jouw huis in Leek laten taxeren? In veel gevallen heb je een taxatierapport nodig. Onze makelaar-taxateurs zijn gecertificeerd en voldoen aan alle huidige eisen. Voor welke reden je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt, NieNoord makelaars kan deze voor jou opmaken.

  Maak een afspraak  NieNoord makelaars
  Tolberterstraat 35 A
  9351 BB Leek

  Back to top