Weten wat jouw huis waard is?
Onze makelaar weet het!

Wij weten wat jouw huis waard is

Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw woning? Onze makelaar weet het! Wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om de waarde van jouw woning te bepalen. Je zit dus nergens aan vast. Tijdens ons bezoek hebben we het over de volgende zaken:

  • Een realistisch, objectief en deskundig waardeoordeel van je huis
  • De te verwachte verkooptijd en de verkoopstrategie die daarbij hoort
  • Een antwoord op al jouw woonvragen
Waardebepaling Nie Noord Makelaars

Plan een waardebepaling voor jouw huis in gemeente Westerkwartier en Noordenveld

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij een waardebepaling afgeven voor jouw woning. Wij weten precies wat er speelt binnen de regio en de woningmarkt, waardoor wij een reëel advies kunnen geven. Neem voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling gerust contact met ons op.

Gratis waardebepaling aanvragen

Zullen we kennismaken?

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling

Vul je gegevens in via het onderstaande formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Gelijk een afspraak inplannen? Dan kun je ons bereiken via het onderstaande telefoonnummer.

NieNoord makelaars

NVM makelaars
Onze makelaars zijn aangesloten bij de NVM. Dit betekent dat onze makelaars aan de opleiding-en kwaliteitseisen van de NVM voldoen. Hierdoor ben jij er van verzekerd dat wij jou de beste kwaliteit geven gedurende het proces.
Woonspecialisten
Al meer dan 20 jaar zijn wij de specialist in de regio Westerkwartier. We weten wat er speelt in de omgeving en geven een reëel advies. Onze makelaars hebben veel ervaring. Onze woonspecialisten kennen de omgeving én de huidige woningmarkt als geen ander en geven je graag een gedegen advies.
Ontzorgen van A tot Z
Wij houden van wat we doen. Wij doen altijd ons uiterste best en nemen rustig de tijd voor jou als klant. Met onze betrokken aanpak ontzorgen wij je van A tot Z. We houden je van alle stappen op de hoogte, zodat jij met een vertrouwd en ontspannen gevoel kan verkopen.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

NieNoord makelaars
Tolberterstraat 35 A
9351 BB Leek

Back to top