Makelaar Tolbert

Wil jij jouw woning in Tolbert verkopen?

Ben jij op zoek naar een makelaar in Tolbert? Onze makelaars kennen dit gebied door en door en helpen je graag met het verkopen van je woning of met het aankopen van je droomhuis. Jouw verhaal en situatie vereisen een eigen aanpak. Daarom gaan onze makelaars graag eerst met je in gesprek. Met onze kennis over de regio van Tolbert komen we samen tot een plan van aanpak.

Voordelen van jouw makelaar in Tolbert:

 • Kwaliteit staat garant, onze dienstverlening wordt alleen gedaan door NVM makelaars
 • Wij hanteren een no-nonsense aanpak
 • Wij ontzorgen je van A tot Z

  Plan een verkoopgesprek

  Gratis advies van onze makelaar?

  Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze makelaar komt geheel vrijblijvend bij je langs voor een gratis adviesgesprek.

  Huis kopen Tolbert

  Ben jij van plan om te gaan verhuizen naar Tolbert? Wij begrijpen wel waarom. Je wilt je droomwoning aankopen tegen de beste prijs en voorwaarden, dat begrijpen wij als geen ander. Heb jij al een paar keer achter het net gevist? Dan is het handig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Tolbert is een leuk dorp om in te wonen. We zetten graag een aantal kenmerken én leuke weetjes voor je op een rijtje:

  Wonen in Tolbert

  Oud Tolbert
  Tolbert is al een oud dorp. In de 10e eeuw is Tolbert ontstaan als vestiging van kolonisten. In het centrum vind je nog diverse oude gebouwen en de kerk van Tolbert die stamt maar liefst uit de 13e eeuw!
  Ideale locatie
  Tolbert heeft een ideale locatie direct aan de A7. Met de auto ben je zo in Groningen of Drachten. Tolbert heeft ook een goede busverbinding met de stad Groningen.
  Voorzieningen
  Tolbert als woonplaats heeft veel te bieden. Basisscholen, kinderopvangcentra en diverse gezellige winkels. In Tolbert zijn alle voorzieningen dichtbij en is het heerlijk wonen.

  Huis verkopen in Tolbert

  Wil jij iemand anders blij maken met jouw huis in Tolbert? Met onze NVM makelaars is jouw huis snel verkocht tegen een gunstige prijs en voorwaarden. Onze makelaar in Tolbert staat voor je klaar:

  • Concurrende tarieven
  • Woningexperts met jarenlange marktkennis
  • Regiokenner van Tolbert en omstreken

  Gratis waardebepaling Tolbert

  Wil jij weten wat jouw woning waard is? Een waardebepaling is iets anders dan een waardebepaling. Tijdens onze waardebepaling komt de makelaar vrijblijvend bij je langs om de waarde te bepalen. Weet je niet goed wat het verschil is tussen een taxatie en een waardebepaling? Lees er meer over in deze blog.

  Plan een gratis waardebepaling

  Tolbert 2 Nie Noord
  Tolbert 1 Nie Noord

  Huis in Tolbert verkopen?

  Onze makelaars helpen je graag verder!

  Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Erik of Jeroen helpen je graag met het verkopen van jouw woning in Tolbert.

  Aankoopmakelaar Tolbert

  Hulp bij huis kopen Tolbert?

  Gaan alle mooie huizen die te koop staan in Tolbert steeds aan je neus voorbij? Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Een aankoopmakelaar stelt namelijk alleen jouw belang voorop. Onze aankoopmakelaar maakt het verschil tijdens bezichtigingen. Als je met een aankoopmakelaar binnenkomt, ben jij diegene die goed is voorbereid en niet achteraf afhaakt. De verkopende partij kiest vaak voor zekerheid.

  Plan een kennismakingsgesprek

   Taxatie in Tolbert

   Wil jij jouw huis in Tolbert laten taxeren? In veel gevallen heb je een taxatierapport nodig. Onze makelaars-taxateurs zijn gecertificeerd en voldoen aan alle huidige eisen. Voor welke reden je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt, NieNoord makelaars kan deze voor jou opmaken.

   Maak een afspraak

   NieNoord makelaars
   Tolberterstraat 35 A
   9351 BB Leek

   Back to top