Makelaar Roden

Wil jij jouw woning in Roden verkopen?

Ben jij op zoek naar een makelaar in Roden? Onze makelaars kennen dit gebied door en door en helpen je graag met het verkopen van je woning of met het aankopen van je droomhuis. Jouw verhaal en situatie vereisen een eigen aanpak. Daarom gaan onze makelaars graag eerst met je in gesprek. Met onze kennis over de regio van Roden komen we samen tot een plan van aanpak.

Voordelen van jouw makelaar in Roden:

 • Kwaliteit staat garant, onze dienstverlening wordt alleen gedaan door NVM makelaars
 • Wij hanteren een no-nonsense aanpak
 • Wij ontzorgen je van A tot Z

  Plan een verkoopgesprek

  Gratis advies van onze makelaar?

  Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze makelaar komt geheel vrijblijvend bij je langs voor een gratis adviesgesprek.

  Huis kopen Roden

  Ben jij van plan om te gaan verhuizen naar Roden? Wij begrijpen wel waarom. Je wilt je droomwoning aankopen tegen de beste prijs en voorwaarden, dat begrijpen wij als geen ander. Heb jij al een paar keer achter het net gevist? Dan is het handig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Roden is een leuk dorp om in te wonen. We zetten graag een aantal kenmerken én leuke weetjes voor je op een rijtje:

  Wonen in Roden

  Rodermarkt
  Ieder jaar weten zo’n tienduizenden mensen de Rodermarkt te vinden. Dit is dé dag in de Roder feestweek waar het allemaal om draait. Ervaar zelf ook het echte ‘Rodermarktgevoel’.
  Landgoed Mensinge
  Op een prachtige locatie in Roden vind je landgoed Mensinge. De geschiedenis van Mensinge gaat terug tot 1381 waar Mensinge voor het eerst wordt genoemd. Nu kun je er terecht in het prachtige museum waar je een kijkje krijgt in het leven van de invloedrijke families die hier hebben gewoond.
  Voorzieningen
  In Roden heb je alle voorzieningen die je wenst in een dorp. Winkels, diverse basisscholen en een middelbare school. Roden ligt vlakbij de stad Groningen, waardoor je van alle gemakken bent voorzien op korte afstand.

  Huis verkopen in Roden

  Wil jij iemand anders blij maken met jouw huis in Roden? Met onze NVM makelaars is jouw huis snel verkocht tegen een gunstige prijs en voorwaarden. Onze makelaar in Roden staat voor je klaar:

  • Concurrende tarieven
  • Woningexperts met jarenlange marktkennis
  • Regiokenner van Roden en omstreken

  Gratis waardebepaling Roden

  Wil jij weten wat jouw woning waard is? Een waardebepaling is iets anders dan een waardebepaling. Tijdens onze waardebepaling komt de makelaar vrijblijvend bij je langs om de waarde te bepalen. Weet je niet goed wat het verschil is tussen een taxatie en een waardebepaling? Lees er meer over in deze blog.

  Plan een gratis waardebepaling

  Huis in Roden verkopen?

  Onze makelaars helpen je graag verder!

  Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Erik of Jeroen helpen je graag met het verkopen van jouw woning in Roden.

  Aankoopmakelaar Roden

  Hulp bij huis kopen Roden?

  Gaan alle mooie huizen die te koop staan in Roden steeds aan je neus voorbij? Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Een aankoopmakelaar stelt namelijk alleen jouw belang voorop. Onze aankoopmakelaar maakt het verschil tijdens bezichtigingen. Als je met een aankoopmakelaar binnenkomt, ben jij diegene die goed is voorbereid en niet achteraf afhaakt. De verkopende partij kiest vaak voor zekerheid.

  Plan een kennismakingsgesprek

   Taxatie in Roden

   Wil jij jouw huis in Roden laten taxeren? In veel gevallen heb je een taxatierapport nodig. Onze makelaars-taxateurs zijn gecertificeerd en voldoen aan alle huidige eisen. Voor welke reden je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt, NieNoord makelaars kan deze voor jou opmaken.

   Maak een afspraak

   NieNoord makelaars
   Tolberterstraat 35 A
   9351 BB Leek

   Back to top