Mijn favorieten

Appartementen de Musketiers Leek

Recht tegenover ons kantoor aan de Tolberterstraat in Leek verrijzen in 2020 30 luxe en royale appartementen. De appartementen welke in het centrum van Leek worden gebouwd zijn ruim van opzet en allen voorzien van een ruim balkon of terras.
 

Aandacht voor wooncomfort

De – uiteraard- energiezuinige appartementen worden gebouwd met veel aandacht voor wooncomfort. De appartementen worden verwarmd middels een eigen warmtepomp. De appartementen zijn gasloos en worden volledig voorzien van vloerverwarming. In grootte variëren de appartementen tussen de 104m2 en maar liefst 180m2. Parkeren kan in de parkeergarage welke wordt gebouwd onder het complex Aramis. Iedere appartement krijgt ook beschikking over een eigen fietsenberging.

Uniek appartementencomplex in Leek
Dat het geen one-of-a-kind appartementencomplex gaat worden laat alleen de materiaalkeuze al zien.  De materiaalkeuze en kleurgebruik geeft elke woning eigen accenten en elke etage bestaat uit verschillende materialen steen, staal of houten panelen en worden omlijst door witte, betonnen randen. Zowel van buiten als van binnen wordt geen een appartement hetzelfde.

Unieke ligging in Leek

De ligging van het appartementencomplex is werkelijk prachtig. Midden in het centrum van Leek en grenzend aan landgoed NieNoord. Leek heeft alles te bieden: gezellige winkeltjes, fijne terrassen, het prachtige Leekstermeer, mooie wandel- en fietspaden en nog veel meer.  Wonen in Leek betekend wonen in een landelijke omgeving met het gemak van voorzieningen in de buurt. Leek ligt vlakbij de A7 en binnen 15 minuten ben je met de auto in Groningen of Drachten.

Meer informatie

Voor de actuele status over deze appartementen in het centrum van Leek kunt u contact opnemen via: 0594-511303 of via info@makelaardijnienoord.nl
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring